×

КАК ДА ПАЗАРУВАТЕ

1Регистрирайте се! Разгледайте и изберете вашият продукт.
2 Направете поръчка. След приключване на вашата поръчка, прочетете инструкциите за плащане.
3 След като заплатите сумата за вашата поръчка Вие получавате кодовете си директно във вашият профил.

Ако все още имате проблеми, моля, уведомете ни, като изпратите имейл до support@riotpoints.bg. Благодарим Ви!

РАБОТНО ВРЕМЕ

Пон-Петък 9:00 - 18:00
Събота - 9:00-13:00
Неделя само по предварителна уговорка!

ЗАБРАВИЛИ СТЕ ДЕТАЙЛИТЕ НА ПРОФИЛА СИ?

РЕГИСТРАЦИЯ

Roblox Gift Cards

Добре дошли в уебсайта ни за продажба на Roblox Gift Cards! Независимо дали сте новак или опитен играч, нашите предплатени карти ще ви отворят вратата към безброй възможности за забавление, креативност и приключения.

Roblox Gift Cards представляват не само карти, но и ключ към вашата индивидуалност в света на Roblox. С тях ще имате възможността да персонализирате изцяло вашия герой, като избирате от разнообразие от козметични артикули от магазина в играта. Насладете се на уникални опции за облекло, аксесоари и много други, които ще направят вашия герой по-забележителен и интересен.

С Roblox Gift Cards имате възможността да създадете истински шедьовър, отразяващ вашата личност и стил. Подчертайте вашата индивидуалност и изпъкнете сред многобройните играчи. Осигурете си възможността да бъдете различен и уникален, а същевременно да се наслаждавате на всички преимущества на Roblox.

Защо да се занимавате със системата за прогресиране в играта, когато можете да получите Roblox Gift Card и да се наслаждавате на всички възможности веднага? Вашето време е ценно, затова го инвестирайте в играта, която обичате, чрез нашите предплатени карти.

В магазина за артикули на Roblox ще откриете редовно актуализирано разнообразие от козметични артикули за всеки вкус и настроение. От емблематични костюми до забавни и оригинални аксесоари, всичко това ви очаква, за да персонализирате своя герой според вашите предпочитания.

Нека разнообразим и забогатим вашето преживяване в Roblox с Roblox Gift карта! Не чакайте повече – грабнете своята карта и се потопете в уникалния свят на Roblox, където приключенията ви нямат граници!

Не изпускайте шанса да преживеете магията на Roblox в пълния й блясък. Върховете на вълнение ви очакват, а Roblox Gift Cards са ключът към тях. Грабнете своята карта сега и открийте своята уникалност в един увлекателен свят на виртуални приключения!

Показване на единичен резултат

TOP